Isu Keluarga

Cerita bermula bila isteri saya sentiasa bern4fsu untuk bersama tiap2 malam sampaikan kadangkala saya terpaksa tolak dan hal ni sebabkan dia merajuk.

Salam admin. Saya nak tanya pendapat semua.saya lelaki umur 35 dan isteri 33..Dah 12 tahun kami kahwin. Isteri saya surirumah dan kami ada anak 3 orang 10,8,5 tahun.

Cerita bermula bila isteri saya sentiasa bern4fsu untuk bersama tiap2 malam sampaikan kadangkala saya terpaksa tolak dan hal ni sebabkan dia merajuk. Awal jan tahun ni saya ke jepun atas urusan kerja selama 2 mnggu.

Bila balik je saya ajak isteri untuk bersama tapi di tolak atas alasan letih..saya faham dan biarkan. Esoknya saya ajak masih alasan sama dan saya mula syak sesuatu pelik bila anak saya 10 dan 8 tahun cakap kalo papa dan Mama duduk asing2 anak nak duduk dengan saya.

Saya cuba tnya kenapa cakap macam tu, anak cakap mama yang bagitau suruh pilih. Saya cuba tanya dengan baik isteri kenapa cakap macam tu. Berlaku pergaduhan mulut biasa dan isteri keluar rumah.

Isteri ke hotel dan bila saya pergi ke hotel (follow GPS kereta) saya nampak isteri saya bersama sama ‘ Mat S4ll}h’ yang juga merupakan Ex Pekerja saya di Lobi sedang mnum air dan saya mula cek history GPS kereta dan dapati lebih 10 kali dia ke hotel sebelum ni

Apa yang perlu saya buat? Saya dah tak mampu nak sabar..Anak anak semua nak dengan saya. Nafkah tak pernah saya abai. Bila saya tgk acc isteri hampir 50K habis dia bagi kat lelaki tu.

Lelaki tu tak kerja sekarng dan isteri bagi 4K sebulan. Mengucap panjang saya. Dia cakap letih buat kerja rumah dan saya tak faham apa yang letih.. Maid kemas rumah ada 2 orang, Isteri masak pon awal2 kahwin dlu jela dan skrng memang tak masak.

Urus anak semua saya buat sendiri.. Alasan letih urus rumah memang saya tak boleh terima. Saya rasa berpisah jalan terbaik buat masa sekarng ni. Sekarang saya mohon pendapat kat sini betul tak tindakan saya ? Mohon hide nama saya dan saya akan baca pendapat kat sini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *