Isu Keluarga

Saya pendekkan cerita bapa dia selalu menc4b0l kehormatan saya tapi bila saya cerita dekat suami saya pasal bapa dia dia tak ambil tindakan langsung

Assalamualaikum.. ceritanya macam ni , suami saya tiba-tiba berubah.. tidur berasingan, balik pukul 4 5 pagi.. hati saya rasa tak tenang, saya tgok hp dia.. hanya Allah je tahu perasaan saya masa tu, dia keluar dengan j4nda.. selalu contact j4nda tu.

isteri mana je yang dpt menahan rasa sedih bila dpt tahu suami nya cur4ng.. dan masa kami berkahwi, saya ada pegang satu rahsia besar tentang bapa dia.. suami saya selalu tinggalkan saya di rumah bapa mertua saya.

Saya pendekkan cerita bapa dia selalu menc4b0l kehormatan saya tapi bila saya cerita dekat suami saya pasal bapa dia  dia tak ambil tindakan langsung. dia hanya cakap, “jaga lah diri sendiri” disebabkan saya terlalu sayangkan dia, saya telan semua kepahitan.

Sampai lah suami saya ni curang , saya tak mampu nak simpan rahsia ni lama-lama lagi.. saya beritahu dekat family saya pasal suami & bapa dia..family saya marahkan bapa dia.. bapa dia malu sebab isteri dia dah tahu segala perangai dia terhadap saya..

saya ingatkan mereka akan datang dan membetulkan keadaan, malah ibu dan bapanya memaksa  suami saya untuk ceraikan saya..dan suami saya akur kata family dia..

family dia paksa suami ceraikan saya kerana nak tutup kesalahan bapa dia.. familysuami hina family saya mcm-mcm.. kalau lah family saya jahat, dah lama kami bawa bapa dia ke balai.. bukan sikit-sikit dia c4b*l saya.

boleh dikatakan setiap malam bapa mertua datang ke bilik saya dan raba saya dengan bekas suami yang sibuk pergi keluar dgn kawan-kawan dan membiarkan isterinya dicabl oleh bapanya sendiri..

ALLAH ja tahu betapa h4ncurnya hati saya masa tu.. dan dalam masa yang sama, saya dapat tahu yang suami dan janda tu akan bernikah lepas habis iddah.. bapa suami saya datang merisik dia.. hati saya ni hancur berkecai-kecai..

tapi saya kuat kerana anak saya.. saya malu nak mengaku anak saya ada ayah seperti dia.. Ujian Mu begitu berat Ya Allah.. namun aku pasti ada sinarnya suatu hari nanti.. Tidaklah kerana ujian mu ini, aku menjadi wanita yang setabah ini.. Terima Kasih sudi baca luahan hati saya ni..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *