Isu Keluarga

Paling menyedihkan semalam suami tuduh saya ambik beras yang dia beli sedangkan tengok beras yang dia beli semalam tu pun tak.

Assalamualaikum. saya ni keliru min .. ada kah laki orang yang selalu pm krt ni berperangai macam laki saya .. dah lah umur dah 70. tapi mengalah kan budak budak. selalu pulak fitnah saya. barang dapur dia sembunyi kan . dia takut saya makan. sudah 7 tahu kejadian ni.

Paling menyedihkan semalam suami tuduh saya ambik beras yang dia beli sedangkan tengok beras yang dia beli semalam tu pun tak.

Lagi yang sakit dia boleh pulak kirim sama perempuan lain 1 bulan 2 kali. Sudah sampai 6 tahun lebih berjalan dia bagi kata nya sedekah.. orang kaya pun tak sanggup bagi tiap bulan dengan orang yang tak ada apa pa hubungan sampai beribu lebih 1 bulan bagi..

dia kirim sampai 1 ribu setengah sebulan. sama anak bini dia hin4 bukan main lagi. bagi nafkah pada saya pun cuma 3 ratus 1 bulan , pelik kan.. saya ni hidup tak serupa orang bahagia ja.. tapi saya hidup tak macam orang lain.

umur saya masih muda lagi berbeza jauh dengan dia. sakit hati di buat nya tiap hari anak bini dia hin4 dia m4ki. selalu cakap pergi m4ti , anak dia tamp4r.

setiap pagi buka mata buka sampai tidur baru tutup mulut. Suara nya merdu sangat kalau berceramah mengapa saya cakap suara nya merdu? apa tidak nya di kampung ni cuma suara dia saja yang kedengar setiap hari marah pada anak bini.

suami orang lain yang sebelah menyebelah tak ada pun kita dengar bising dengan anak bini dorang pun … apa lagi rumah di kampung ni dekat dekat saja .. marua saya sudah hilang dia buat .. depan public pun dia suka cerita dan buruk lan saya .. sakit sapa yang jaga kalau bukan saya …

macam macam tuduhan dia buat pada saya dalam facebook. Dia sudah tu4 tapi masih tak sedar diri lagi nak kawin sama jugak dengan janda ada anak .. setiap hari dia sebut marah saya dia kata saya halang dia nak kwin lain. saya tak halang.. tapi anak yang halang tak suka dia kawin lagi..

konon dia ni mampu lah .. tapi manusia yang ada dalan rumah ni pun tak makan mewah .. makan pun apa yang ada saja , kadang makan nasi dengan ikan masin saja , kadang nasi dengan sayur saja.

Apa lagi nak tambah beban suap 4 mulut + mulut di bawah c bet*** ni tadi. saya pun heran denga ctua b4ngka … saya tak habis fikir dah apa yang dia nak sebenar nya.. memalu kan anak bini nombor 1 dalam dunia ..

dia kata saya jahat , tapi dia tak ingat bekas bini dia yang lain semua 3 orang tak bertahan lama hidup dengan dia. yang paling hebat ex dia yang nombor 3 cuma bertahan 2 bulan saja sudah lari minta cerai kalau nak ikut kan saya pun sudah tak tahan dengan perangai  suka marah orang kadang tak ada salah pun dia marah jugak.

walau pun 1000 bini kalau suka suka marah m4ki hamun anak bini sapa nak tahan kan ? itu saja min luahan saya .. harap komen yang baik , jangan kecam saya

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *