Isu Keluarga

Asalnya saya seorang janda anak 4 dan mempunyai cucu 5 orang pada Tahun 2015 telah bkahwin dengan seorang penjawat awam

Hi salam admin KRT. Mohon siarkan cerita saya. Saya mahu minta pendapat dan pandangan. Asalnya saya seorang janda anak 4 dan mempunyai cucu 5 orang pada Tahun 2015 telah bkahwin dengan seorang penjawat awam yang berstatuskan suami orang. saya mrupakn isteri nombor dua.. Kami khwin kampung sahaja dan tak berdaftar di pejabat agama.

Untuk pngetahuan suami saya muda dari saya. Suami saya mpunyai dua org anak bersama madu saya. anak2 masih kcil lagi. Umur madu saya sebaya dengan anak saya yang sulung

Saya tertekan dengan madu sebab selalu meroy4n bila saya post yang saya bahagia wlupun kadang2 status itu tiada kena mngena dengan diri saya, suami saya ataupun dia. macam2 dia sindir saya d fb dan ugut mahu cari saya. Tapi smpai skrg jga dia tiada cari saya.

Saya bukanlah teringin sangat jumpa dia. tapi keadaan dia yang selalu meroy4n di fb dan tuduh saya selalu kacau n stalk dia. mebuatkn saya skit hati. saya cumalah isteri yang di sorok oleh suami saya. yang cuma kadang2 datang bila dia btugas d tmpat saya..macam manala suami tidak tahan asal pulang rumah sahaja msti mroy4n tuduh suami buat bukan2.

dan suami khwin senyap2 tambah lagi dia mro4n. suami mana tahan dengar macam2 bila pulang sahaja ke rumah. kena2 lagi saya ne sorang jnda berget4h. jadi senang sahaja kasi tumbang suami org ke pangkuan saya.

sekarang itu suami memang tergila2kan saya dari madu. dia terpaksa sahaja layan itu madu sebab risau itu anak2 dia bwa l4ri. itu bini mroy4n bila suami jauh dari dia. bila dekat tau juga dia tkut si laki kasi tingal dia. so d sini say nak minta pendapat macam mna mau buat itu suami lagi cnta sama saya dari itu madu. Trimaksih admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *