Isu Keluarga

Kisahnya dalam tempoh perkawinan saya telah menjumpai msg lama isteri dimana isteri pernah bersk4ndalkan suami orang

assalamualaikum admin. maaf sila hidekan profile ini. Perkahwinan saya berusia kurang dari satu tahun. dan saya telah berkahwin dengan seorang j4nda ada satu. Isteri saya yang perwatakan wanita nampak seperti orang baik beragama, bertudung dan pakaian biasa tidak menonjol. org kata sesedap mata memandang. Kisahnya dalam tempoh perkawinan saya telah menjumpai msg lama isteri dimana…

Isu Keluarga

Masalahnya Anak yang aku lahirkan lelaki sebijik sama dengan bekas kekasih ku dan apabila kami jumpa dia pluk cium anakku

Asalamualaikum krt. Saya sudah berumah tangga baru 3 tahun. Suami seorang yang baik. Terima saya dan anak saya dengan bekas ex saya dulu. Suami rajin solat. 100 peratus perfect. Aku nak cerita kisah sebelum aku kawin dengan suamiku. Aku kenal dengan seorang lelaki. Dia cinta pertama ku dan sampai sekarang tidak ada lelaki boleh gantikan…

Isu Keluarga

Dipendekkan cerita si dia selalu mengadu pada aku dia tersiksa kesunyian dok jauh2 daripada bini lepas tu bini taknak support ape yang dia buat

Salam min. Tolong hide kn profile ni ye. Aku pnjam kawan ak pnya fb. Nak minta pandangan smua pasal masalah aku ni.. cerite dia macam ni. aku ada kenal dengan sorang mamat ni, merupakan suami orang. kenal lama la juga. sebab kami masing2 di bidang yang sama. minat yang sama. sebelum2 ni pun kami biase2…

Isu Keluarga

Dipendekkan cerita mungkin silap dan salah aku pernah melayan perempuan lain sampai tahap terlanjur.

Salam min boleh tolong siarkan masalah dan luahan aku ni.. Sebelum tu aku perkenalkan yang aku seorang suami dan dah berkahwin selama tiga tahun dah ada seorang anak lelaki yang comel dan handsome macam bapak dia jugak.. Mungkin kisah aku ni tak seberapa jika nak dibandingkan dengan masalah orang lain.. Tapi apa salahnya aku nak…

Isu Keluarga

Aku tak berniat nak sakitkn hati isteri aku lagi2 dengan keadaan dia yang sangat memerlukan aku… Tetapi aku ni lelaki yang ada n4fus,

Salam admin tolong hidekan profile aku… Aku menceritakn kisah orang lain. Aku ada ternampak post dlm krt bercerita pasal suami dia mnghidap str0ke dan isteri tak dapat nafkah b4tin selama 3 tahun. Kisah ini lebih kurang dengan kisah aku. Terbalik dengan aku, aku lelaki berusia 38 tahun, seorang suami dan seorang ayah kepada 2 anak…

Isu Keluarga

Sampailah saya telah berkenalan dengan seorang lelaki bujang ditempat kerja dan asalnya sebagai kawan tapi entahla dari benci menjadik sayang.

Salam semua. Tolong hide fb sayaa ! Saya seorang ibu anak 7 dan isteri kepada seorang suami yang sakit (Str0k£) hampir 3 tahun. Alhamdulillah suami semakin pulih walaupun tidak sepenuhnya. Masalah saya adalah sepanjang tempoh suami sakit saya tidak diberikan nafkah battin sedangkan nafsu saya begitu meronta2. Sampailah saya telah berkenalan dengan seorang lelaki bujang…

Isu Keluarga

Akhirnya saya meluahkan segala cerita ini kepada seorang kawan lelaki hinggalah akhirnya saya sudah tidak peduli pasal suami

Hi admin tolong lah hide profile saya. Begini ceritanya.  Suami saya telah berterus terang tidak lagi sayang kan saya dan anak anak. Setelah saya siasat dengan bantuan kawan kawan saya dapati dia telah pun bercinta dengan jiran lama rumah kami yang telah berpindah ke taman lain. Dia tidur dirumah j4nd4 anak 3 itu.  Kerana perumahan…

Isu Keluarga

Masalahnya sekarang sepas kahwin firasat aku mengatakan isteri dah takde d4r4 kerana n4fsv dia pun semacam orang yang dah biasa melakukan

Aku ingin minta pendapat. Aku cerita permasalahan aku secara ringkas. Aku kahwin dgn wife kerana first impression aku dia orang baik dan wife material. Masalahnya sekarang sepas kahwin firasat aku mengatakan isteri dah takde d4r4 kerana n4fsv dia pun semacam orang yang dah biasa melakukan s£×. aku juga jumpa gambar dan video tak memakai baju…