Isu Keluarga

Kisahnya lebih kurang 2 minggu selepas itu saya buat seprais la kononya pergi rumah isteri tapi malam tu hati tak sedap

Assalamualaikum salam sejahtera tuan/puan admin,macam biasa tolong hide ye (secara ringkas) Saya baru berkahwin belum sampai setahun kami PJJ 2 bulan pertama isteri kantoi berwasap dengan lelaki (suami orang) kandungan wassap yang tak septutnye sebagai seorang isteri, pendek cerita isteri mengaku salah dan janji tak buat lagi block smua di media social dan wassap, Kisahnya…

Isu Keluarga

Cerita nya husband saya kalau dengan saya memang baik tapi masalahnya kalau dia balik semua ke tempat asal dia da berjauh dgn saya dia tak reti pulak nk communicate dengan saya

Assalamualaikum admin. Tolong hide nama saya ye. Saya mula2 tak nak cerita. Tapi saya rasa curious nak tau ada tak orang senasib dengan saya. Saya baru berumahtangga. Kadang2 saya give up sangat dengan kehidupan baru yang saya lalui ni. Tapi kadang2 pulak saya rasa saya ni tak bersyukur. Yelah, apa yang saya nak Allah makbulkan.…

Isu Keluarga

Beberapa hari yang lepas setelah aku pulang dari outstation sengaja aku periksa handphonenya hati ku tersentak apabila terbaca whatsapp dr seorang lelaki

Assalamualaikum. Aku seorang suami yang bertugas disebuah jabatan kerajaan, dikurniakan 3 orang puteri bersama seorang isteri yang juga bekerjaya. Kehidupan kami tidaklah semewah mana, namun isteri banyak membantu sekiranya aku memerlukan, termasuklah kewangan. Aku telah cuba untuk menjadi yang terbaik sebagai seorang ketua keluarga. Aku bukanlah seorang yang suka melepak, kaki game, kaki perempuan dan…

Isu Keluarga

Kisahnya baru2 ni suami ada bagitahu yang ex dia akan berkahwin tak lama lagi tapi masalahnya Sejak dari haritu saya tgok suami byk berdiam diri

Assalamualaikum min. tlg hide dan siarkan luahan saya ni. Sebab saya dah buntu, malu dan kecewa dgn diri sendiri. Cerita dia mcmni min, saya dah kawin dgn suami saya dlm 6tahun, ada 3 org anak. Suami saya duda anak 2 org. Kisahnya baru2 ni suami ada bagitahu yang ex dia akan berkahwin tak lama lagi…

Isu Keluarga

Lepastu 2 tahun lepas aku ade pegi reunion sekolah jumpa la kawan2 lama tetibe jumpa lak bini orang nii nama A

SALAH KAH AKU. Terlebih dahulu aku nak bagi info pasal aku. sebelum aku story masalah aku aku seorang suami yang mempunyai 3 orang anak lelaki. masih hensem tinggi dan tampan. umur awal 40 an. berjawatan tinggi dan gaji hampir 10k.. Ok ceritanya begini. Aku mempunyai isteri yang sangat luar biasa. isteri aku seorang surirumah sepenuh…

Isu Keluarga

Masalahnya Normalkah kalau isteri merajuk tak tegur suami selama 3 hari tapi suami pula hanya buat b0d0 biarkan isteri tanpa dipujuk

Tolong hide profile sy ye. Saya ida(bukan nama sebenar) awal 30an dan telah berkahwin dgn duda akhir 50an. Disini saya cuma nak luahkan apa yang terjadi dalam hidup saya. suami saya kalau orang tidak kenal memang akan nampak seorang yang  beriman dgn title ‘H’. Tapi akikatnya isteri dan orang duduk serumah je yang tahu perangai…

Isu Keluarga

Dipendekkan cerita Demi nak merasai kehidupan bekeluarga sendiri akhirnya saya dapat beli rumah kedua yang dekat dengan tempat kerja

Salam Admin..Mohon hidekan profile saya.. Saya tak pasti ini luahan atau nak minta cadangan. Untuk makluman,saya dah berkahwin masuk tahun yang ke 8.Kami sekarang dah ada 2orang anak. Selepas kahwin,saya tinggal di rumah mertua saya.Walaupun saya pada mulanya tak setuju,tetapi wife(anak bongsu) kata nanti akak dia(sudah berkahwin juga) akan pindah keluar jadi emak dia (balu)…

Isu Keluarga

Sampailah mak saya nak 5k jumlah tu jugalah saya akan berikan kalau tak cukup saving saya akan buat pinjaman dekat isteri sebab mak saya hanya tahu dia nak apa yang dia minta.

Salam min. cukup la saya di kenali sebagai ridz. nie kisah saya yang mungkin boley djdikan iktibar. Saya berkawin dengan gadis cinta pqndang pertama. kami kenal dari laman social whatssap dan contak hampir setahun baru berjumpa kat uma wife. mase tu memang terdetik dialah pasangan saya. sampai saya buat solat hajat dan mimpi dia la…

Isu Keluarga

Masalahnya lepas kami bergaduh dan dia cakap dia menyesal terima saya balik Sebab sebelum sebelum ni gaduh saya yang akan merayu jangan tinggalkan saya

Hi assalamualaikum warga KRT. Nak luah masalah, sebab takda sapa yang nak mendengar. 3 minggu lalu, bergaduh dengan suami pasal cuci pinggan. Saya selalu tegur suami, suruh dia cuci pinggan dia sendiri, tapi dia cuma ketawakan saya, anggap saya main-main. Saya tau, dia ketua keluarga, dah keluar kerja untuk support saya yang tak bekerja dengan…