Isu Keluarga

Yang jadi problem sekarang ni suami aku dah bagi kata2 kat aku sama ada stay jadi bini dia atau pun ikut duda yang aku suka dari 2016 lagi.

Hai admin.. Kalau rajin post la kisah aku ni. Aku just share kisah aku ni. Awal bulan depan aku kena p mahkamah sebab kes cerai. lama dah kami cerai 2018 dan rujuk blik lepas tu. cuma aku nak dapat kan hit4m putih sebab tu aku pergi jugak mahkamah untuk pengesahan. Yang jadi problem sekarang ni…

Isu Keluarga

Kisahnya Aku kawin dengan duda anak 2 masa aku kenal suami mereka memang sudah tidak bahagia dan dalam proses cerai.

Salam warga KRT, Sebelum aku cerita lebih detail. Aku bagi pengenalan dulu macam mana aku kenal dengan suami aku, Kisahnya Aku kawin dengan duda anak 2 masa aku kenal suami mereka memang sudah tidak bahagia dan dalam proses cerai. Ok, macam ni ceritanya. Sejak aku kenal dengan suami aku ni, kira dari kami bujang sampai…

Isu Keluarga

Untuk pengetahuan memang ada saya menyuruh isteri menjaga ibu saya membasuh najis ibu ketika ibu sedang sakit sebab dia jururawat dan berpengalaman.

assalamualaikum warga krt. Saya mula cerita dari awal yer. Nama saya syed (samaran). Umur 25 bekas guru di sekolah menengah mempunyai sepasang anak yang bijak seperti saya tetapi seorang sahaja isteri berusia 22 tahun. Kisah saya ada gembira ada sedih. Dulu saya seorang guru manakala isteri pula seorang jururawat swasta. Saya dan isteri ada membuat…

Isu Keluarga

Kisahnya 4 bulan lepas Suami saya telah accident yang agak teruk sehingga dia tak dapat melakukan kerja seperti biasa

Salam admin . Maaf sebelumnya tolong hide profile saya. Saya seorang istri yang dalam keadaan tertekan sekarang sebab terlalu banyak masalah yang datang dalam hidup saya . Tak tau saya nak start cerita dari mana. Kisahnya 4 bulan lepas Suami saya telah accident yang agak teruk sehingga dia tak dapat melakukan kerja seperti biasa. .…

Isu Keluarga

Paling menyedihkan suami saya contact semula bekas kekasihnya dan beritahu kalau dia tidakk dapat lupakannya dan sering bermain main di fikirannya.

Assalammualaikum. Saya ingin kongsikan sedikit masalah rumah tangga saya dan saya juga perlukan pendapat isteri isteri di luar sana. Saya sudah berkahwin dan juga mempunyai seorang cahaya mata perempuan berusia 2 bulan lebih. saya tak bekerja. Saya akui hubungan saya dan suami agak dingin. Lagi pula baru baru ini suami saya selalu mimpikan bekas kekasihnya.…

Isu Keluarga

Untuk pengetahuan semua kami hampir bercerai kerana aku suka main ramai perempuan termasuk dengan kakak ipar aku pun aku main hingga kak ipar aku mengandung anak aku sendiri.

assalam admin terima kasih siarkan kisah aku.. aku nak ucapkan terima kasih pada yang kaki kec4m,korang kec4m la mmg salah aku,aku terima dgn hati yang terbuka.. dekat sini aku nak bgthu semalam adalah kes bicara aku dekat mkmah.. Alhamdulillah aku dengan bini aku tak jadi bercerai, disebab die bukan dalam keadaan suci (tak datang haid)…

Isu Keluarga

Akhirnya ditempat kerja aku berkenalan dengan seorang lelaki juga suami orang yang tidak bahagia

Pertama sekali aku nak bagi tahu yang post ni sangat panjang. Kalau kalian tak nak baca, cepat-cepat scroll. Jangan suruh aku lukis sebab seni aku fail.. Masih terbayang-bayang lagi kejadian di malam itu. Malam terbongkarnya segala rahsia. Malam yang membuatkan hati aku h4ncur berkecai. Masih aku terngiang-ngiang lagi apa yang dia ucapkan. Satu persatu perkataan…

Isu Keluarga

Asalnya saya seorang janda anak 4 dan mempunyai cucu 5 orang pada Tahun 2015 telah bkahwin dengan seorang penjawat awam

Hi salam admin KRT. Mohon siarkan cerita saya. Saya mahu minta pendapat dan pandangan. Asalnya saya seorang janda anak 4 dan mempunyai cucu 5 orang pada Tahun 2015 telah bkahwin dengan seorang penjawat awam yang berstatuskan suami orang. saya mrupakn isteri nombor dua.. Kami khwin kampung sahaja dan tak berdaftar di pejabat agama. Untuk pngetahuan…

Isu Keluarga

Kisahnya bermula bila saya diceraikan kerana bekas suami kerana gil4 kan bini orang dan benda ni tak kan jadi kalau tepuk sebelah tangan

hai krt..saya nak kongsi sedikit kisah saya.. saya ibu tunggal anak 1. Kisahnya bermula bila saya diceraikan¬† kerana bekas suami kerana gil4 kan bini orang dan benda ni tak kan jadi kalau tepuk sebelah tangan Allah je tahu betapa h4ncurnya hati saya.. saya kenal ex saya dari 2010 waktu saya student.. kmi kawan 5 tahun…