Isu Keluarga

Kisahnya tiga bulan lepas ada masalah dengan ipar dan saya akui silap saya kerana update status bab beradat

Min mintak hidekan profile Betulkah apa yg membelengu fikiran saya sekarang, saya menerima keluarga suami saya dengan baik, perkahwinan kami dah hampir 11 tahun dan dikurniakan 3 cahaya mata. Kisahnya tiga bulan lepas ada masalah dengan ipar dan saya akui silap saya kerana update status bab beradat, 11tahun saya memendam rasa pada keluarga suami, 11…

Isu Keluarga

Paling menyedihkan ayat dari mulut suami dalam perut ni bukan anak dia lepastu saya terus bangun Saya paut kolar baju dan seluar di pinggang dia

Assalamualaikum min. Saya nak luah satu kisah hidup Saya. Lepas kawin beberapa hari Saya selalu kena pukul. Salah kecik mesti kena pkul,kena tngk¡ng tu biasa. bila balik rumah mertua Saya mcm org gaji, buat kerja Tak berhenti tapi Saya x kisah pun pasal tu. mertua  Dan ipar plak selalu mengata saya, lepas tu selalu bunyi…

Isu Keluarga

Saya pendekkn ceritanya dulu masa saya masih bujang saya pernah ada crush dekat tempat kerja tapi skadar SUKA pada sifat kperibadian nya saja.

Assalamualaikum min.. niat saya hnya sekadar nak meluah je.. dulu saya bekerja dan skarang saya telah mngambil kputusan untuk bhenti kerja kerana suami yg paksa dn juga dgan rela hati saya bhenti krana fikirkan anak2 dan ingin tumpukn prhatian spenuhnya pada kluarga. Saya pendekkn ceritanya dulu masa saya masih bujang saya pernah ada crush dekat…

Isu Keluarga

Masalahnya baru2 ni suami kena tahan lagi tapi sil nak jamin dia disebabkan kasihankan anak yang makin membesar dan dah mula rapat dengan ayahnya

assalamulaikum warga krt. di sini saya hanya ingin meluahkan rasa. saya sudah berkahwin 4 tahun dan mempunyai seorang anak lelaki 3 tahun. suami saya baik dari segi nafkah zahir dan tak pernah marah atau tinggi suara dengan saya dan anak apalagi naik tangan. Dia seorang pendiam dan rajin bekerja. Family mertua juga semuanya baik dengan…

Isu Keluarga

Masalahnya bila mak tengah makan anak bergayut kat kaki sedangkan bapaknya tengah seronok duk main phone aje

Mmg mencabar betul ye jdi mak2 ni. Harus penuh dengan kesabaran dan ketabahan ye. Huhu. Masalahnya bila mak tengah makan anak bergayut kat kaki sedangkan bapaknya tengah seronok duk main phone aje, buat keje katanya. Mak duk masak, anak duk teri4kkk, bapaknya yang tgh main phone pggil maknya yang tgh masak suruh tenangkan anak, sbb…

Isu Keluarga

Akhirnya subuh tadi saya dapat bukak pswrd hp dia terus tangan saya menggigil bile bace wsap die dengan ppuan lain.

assalamualaikum krt. Tlg hide profile saya ye. kat sini saya nak meluah nak kurangkan rase sktnye dada saya ni. walaupn sbenanye tak bole nak kurang. ni perkahwinan saya yang kedua. Daa nak msuk 6 thn. Ade 2 anak saya brsame die. Perkahwinan prtame saya pn 2org anak. Keempat2 nye saya jage. Ex  hsbn saya sblom…

Isu Keluarga

Masalahnya masa kemas rumah suami saya perasan ada rambut panjang yang diwarnakan kuning bersepah dalam bilik dan tandas

Salam.. sekadar meluah isi hati yang lama tersimpan dan mungkin boleh dpt pandangan dr netizen. saya kahwin dah 7 tahun. tapi smpai skrg blm rezeki tinggal sebumbung dengan suami. dua2 ada kerjaya dan terpaksa akur ditempatkan di negeri yang berlainan. tahun ketiga kahwin kami dikurniakan seorang anak yang saya bersusah payah kandungkan seorang diri jauh…

Isu Keluarga

Paling menyedihkan bapa mertua pula berpesan pada anak kakak ipar supaya jangan benarkn anak2 saya masuk dan bermain didlm bilik beliau.

Assalamualaikum min mohon hide profile saya. Hidup saya tak seindah orang lain. Saya dulu ibu tunggal yang mempunyai 2 orang anak. Sudah 7 thn saya berkahwin semula dengan lelaki bujang. Selama itu jga saya dan suami tinggal berasingan. suami tinggal dengan keluarga mertua. saya tidak mrh kalau bpa mertua saya sakit memang saya tiada halangan…