Isu Keluarga

Citeny aku nie bini orang keje dkelilingi duda dan laki orang tapi musykil lah sebab rata2 ramai menaruh hati pada aku.

Salam admin..saje nak dengar pendapat makcik dan pakcik bawang rangers. seronok tau. Citeny aku nie bini orang keje dkelilingi duda dan laki orang tapi musykil lah sebab rata2 ramai menaruh hati pada aku. aku pelik jugak. Memang aku akui ada jugaklah kawan tapi mesra seorang duda muda dari aku 5 tahun bukan stakat tur jer…

Isu Keluarga

Terkadang bila saya bergaduh dengan suami saya saya juga turut post di status tapi bukanlah secara terang2an melainkan saya seringkali berkias2

Assalam admin..nie dh 2 kali dah msg, harap sudi post ye. minta hidekan fb, terima kasih.. Sblm saya bercerita, saya nie adalah seorg yg berpewatakkan tudung labuh, telah berkahwin selama 5 tahun dan bru sahaja menamatkan pelajaran di IPTS dan masih tidak mempunyai anak.. Saya ada satu masalah.. saya nie bukanlah org yg jenis nk…

Isu Keluarga

Kisahnya setelah setahun berlalu aku berjumpa dengan seorang lelaki yang ingin menjadikan aku seorang yang halal buatnya..

Assalamualaikum.. tolong hide profile aku.. Dulu aku pernah ada anak tak sah taraf, lelaki yang sepatutnya bertanggungjawab tentang kandungan ini menghilangkan diri.. Aku buntu dan malu, nak dibu4ng aku sayang dan takut ingin membuat dosa lain, sahabat aku memberi cadangan agar mencari ibu bapa angkat untuk anak dalam kandungan ini kerana kedua ibu bapa aku…

Isu Keluarga

Paling aku sedih terkilan bila kawanku hamilkan isteriku Allahuakbar aku minta isteriku untum ggurkan anak tu dan bercerai.

Asalamualaikum admin dan warga krt. Tolong h4id kan profil membe.. aku mengaku aku salah. Dulu aku abaikan isteri aku. Aku bisnesman income lebih 10k sebulah. Kereta honda, rumah 2 biji. Aku selalu berikan isteriku apa yang dia mau. Nanum kami belum dikurniakan akan. 5 tahun kawin kami tak ada anak Isteriku memang cantik solat semua…

Isu Keluarga

Paling menyedihkan setelah beberapa hari kemudian saya terlihat di fb saudara kalau mereka telah bernikah diawalkan tarikh tak tunggu pun saya balik seperti mana yang tarikh sepatutnya

Salam semua rakan KRT. Terima kasih kerana sudi membaca kisah saya. Mohon pendapat yang baik dan murni dari semua tentang masalah saya ini. Telah berkahwin 3 tahun tapi masih belum dikurniakan zuriat walaupun sudah cek di hospital disah oleh doktor saya dan suami memang tiada masalah. Ibu mertua teringin sangat dapat cucu dengan cepat memandangkan…

Isu Keluarga

Akhirnya satu masa bini dia balik and dia orang duduk sekali dengan secara tak langsung kami kantoi dengan bini dia and bini dia salahkan saya tuduh saya macam2

Min hide profile saya k.. Saya nak tanya kat warga krt.. Salah ke saya masih sayang kan dia walaupun dia dh ade bini.. Saya kenal dia sebelum dia kawen.. 2016 and sampai sekarang saya tak boleh nak move on.. Bile saya tahu dia kawen, saya terus block dia.. Wssap, calling, fb semua saya block.. 2…

Isu Keluarga

Akhirnya satu masa bini dia balik and dia orang duduk sekali dengan secara tak langsung kami kantoi dengan bini dia and bini dia salahkan saya tuduh saya macam2

Min hide profile saya k.. Saya nak tanya kat warga krt.. Salah ke saya masih sayang kan dia walaupun dia dh ade bini.. Saya kenal dia sebelum dia kawen.. 2016 and sampai sekarang saya tak boleh nak move on. Bile saya tahu dia kawen, saya terus block dia.. Wssap, calling, fb semua saya block.. 2…

Isu Keluarga

Hinggalah aku dikurniakan sorang anak satu hari S mesgger kat fb kami berbalas chat hanya jika S yang mulakan demi menjaga perasaan isterinya

Assalam admin dan semua. Sekadar meluahkn sesak dihati. Aku bercinta zaman study bagai nk rak, 4,tahun couple. Habis study masing2 dapat keje.. terus nak halalkn hubungan. Sebelum tu masing2 bagi tahu keluarga. keluarga lelaki merestui, tahu dari awal tentang kami, namanya S. Namun keluarga aku menentang. orang paling utama iaitu mak aku sendiri dengan alasan…

Isu Keluarga

Akhirnya aku telah berjumpa seorang lelaki bujang terlajak bekerja guru dan sudah ada segala galanya dia dapat terima aku dengan anak aku.

Salam min. mohon siarkan cerita aku. aku nak tanya pendapat tentera2 bawang sekalian. sebelum pape aku nak beritahu siap2 yang cerita aku ni agak panjang dan ak tak reti nak lukih2. bahasa yang aku tulis juga sedikit wicet sebab nak bagi sedap ak meluah. dipendekkan cerita,  suami aku ni ada kerja sampingan jual bundle, sejak…

Isu Keluarga

Paling sedih mak cukup berkira dengan anak2 dan cucu kalau anak saya minta rm1 dengan mak saya untuk beli makanan atau apa2 mak saya akan tulis kat buku

Salam admin n warga KRT .hidekn FB saya. saya nak kongsikan kisah hidup saya,saya sudah bkhwin nak masuk 5 tahun dan mempunyai 5 orang anak. suami brumor 33 tahun, seorang yang m4l4s kerje, kalau rajin dia kuar pergi kerje, kalau mls dia akan tido je tiap hari, dia abaikan nafkah saya dan anak2. kaki d4d4h,…