Isu Keluarga

Yang menjadi kan saya sebak birthday anak saya yang berumur 5 tahun cakap secara spontan yang dia nak skolah sangat

Salam min.. mohon siar kan. Hai semua. saya di sini berumur 28tahun.. dan suami 32 tahun.. kami telah berkahwin 5tahun.. mempunyai dua orang cahaya mata.. sorang 5 tahun.. sorang lagi 2 tahun. Suami kerja sebagai security sahaja.. kami duduk dikampung.. gaji pun tak smpai seribu.. setiap bulan.. gaji hanya habis membayar sewa rumah.. dan dapat…

Isu Keluarga

Nak dijadikan cerita bila anak saya dan anak suami saya bergaduh mesti Suami pukol anak saya disebabkan anak nya mengadu sampai lebam peha lengan telinga dicvbit kemerahan.

Assalamualaikum wbt min. Mohon hide profil saya. Terima Kasih. Saya merupakan seorang isteri dan ibu kepada 3 org ank, usia perkahwinan kami bru setahun 3 bulan. Perkahwinan kali ke2 buat saya. Dan kali ke 3 buat suami sy. Suami sy mempunyai 1 orang anak hasil perkahwinan dia kali ke 2. Dan Perkahwinan kami dikurniakan 1…

Isu Keluarga

Kisahnya lebih kurang 2 minggu selepas itu saya buat seprais la kononya pergi rumah isteri tapi malam tu hati tak sedap

Assalamualaikum salam sejahtera tuan/puan admin,macam biasa tolong hide ye (secara ringkas) Saya baru berkahwin belum sampai setahun kami PJJ 2 bulan pertama isteri kantoi berwasap dengan lelaki (suami orang) kandungan wassap yang tak septutnye sebagai seorang isteri, pendek cerita isteri mengaku salah dan janji tak buat lagi block smua di media social dan wassap, Kisahnya…

Isu Keluarga

Cerita nya husband saya kalau dengan saya memang baik tapi masalahnya kalau dia balik semua ke tempat asal dia da berjauh dgn saya dia tak reti pulak nk communicate dengan saya

Assalamualaikum admin. Tolong hide nama saya ye. Saya mula2 tak nak cerita. Tapi saya rasa curious nak tau ada tak orang senasib dengan saya. Saya baru berumahtangga. Kadang2 saya give up sangat dengan kehidupan baru yang saya lalui ni. Tapi kadang2 pulak saya rasa saya ni tak bersyukur. Yelah, apa yang saya nak Allah makbulkan.…

Isu Keluarga

Beberapa hari yang lepas setelah aku pulang dari outstation sengaja aku periksa handphonenya hati ku tersentak apabila terbaca whatsapp dr seorang lelaki

Assalamualaikum. Aku seorang suami yang bertugas disebuah jabatan kerajaan, dikurniakan 3 orang puteri bersama seorang isteri yang juga bekerjaya. Kehidupan kami tidaklah semewah mana, namun isteri banyak membantu sekiranya aku memerlukan, termasuklah kewangan. Aku telah cuba untuk menjadi yang terbaik sebagai seorang ketua keluarga. Aku bukanlah seorang yang suka melepak, kaki game, kaki perempuan dan…

Isu Keluarga

Kisahnya baru2 ni suami ada bagitahu yang ex dia akan berkahwin tak lama lagi tapi masalahnya Sejak dari haritu saya tgok suami byk berdiam diri

Assalamualaikum min. tlg hide dan siarkan luahan saya ni. Sebab saya dah buntu, malu dan kecewa dgn diri sendiri. Cerita dia mcmni min, saya dah kawin dgn suami saya dlm 6tahun, ada 3 org anak. Suami saya duda anak 2 org. Kisahnya baru2 ni suami ada bagitahu yang ex dia akan berkahwin tak lama lagi…

Isu Keluarga

Lepastu 2 tahun lepas aku ade pegi reunion sekolah jumpa la kawan2 lama tetibe jumpa lak bini orang nii nama A

SALAH KAH AKU. Terlebih dahulu aku nak bagi info pasal aku. sebelum aku story masalah aku aku seorang suami yang mempunyai 3 orang anak lelaki. masih hensem tinggi dan tampan. umur awal 40 an. berjawatan tinggi dan gaji hampir 10k.. Ok ceritanya begini. Aku mempunyai isteri yang sangat luar biasa. isteri aku seorang surirumah sepenuh…

Isu Keluarga

Masalahnya Normalkah kalau isteri merajuk tak tegur suami selama 3 hari tapi suami pula hanya buat b0d0 biarkan isteri tanpa dipujuk

Tolong hide profile sy ye. Saya ida(bukan nama sebenar) awal 30an dan telah berkahwin dgn duda akhir 50an. Disini saya cuma nak luahkan apa yang terjadi dalam hidup saya. suami saya kalau orang tidak kenal memang akan nampak seorang yang  beriman dgn title ‘H’. Tapi akikatnya isteri dan orang duduk serumah je yang tahu perangai…