Isu Keluarga

Masalahnya masa kemas rumah suami saya perasan ada rambut panjang yang diwarnakan kuning bersepah dalam bilik dan tandas

Salam.. sekadar meluah isi hati yang lama tersimpan dan mungkin boleh dpt pandangan dr netizen. saya kahwin dah 7 tahun. tapi smpai skrg blm rezeki tinggal sebumbung dengan suami. dua2 ada kerjaya dan terpaksa akur ditempatkan di negeri yang berlainan. tahun ketiga kahwin kami dikurniakan seorang anak yang saya bersusah payah kandungkan seorang diri jauh…

Isu Keluarga

Paling menyedihkan bapa mertua pula berpesan pada anak kakak ipar supaya jangan benarkn anak2 saya masuk dan bermain didlm bilik beliau.

Assalamualaikum min mohon hide profile saya. Hidup saya tak seindah orang lain. Saya dulu ibu tunggal yang mempunyai 2 orang anak. Sudah 7 thn saya berkahwin semula dengan lelaki bujang. Selama itu jga saya dan suami tinggal berasingan. suami tinggal dengan keluarga mertua. saya tidak mrh kalau bpa mertua saya sakit memang saya tiada halangan…

Isu Keluarga

Nak dijadikan cerita Allah nak tunjuk saya terjumpa gambar isteri berdua2an mesra dengan baju raya sedondon wife saya dengan kawan ofis dia tu

assalamualaikum min. tolg hide profile sy.saya ni dah berkahwin 11 tahun ada anak 2 org lelaki. wife saya ni bisnes sekali dgn saya tapi dia la owner cmpny saya assist dia saja. sebelum ni saya pernah kerja juga dgn cmpny lain dan decide berhenti sebab wife minta saya bantu dia dalam perniagaan.saya nak tanya la…

Isu Keluarga

Masalahnya sekarang adalah bekas teman lelaki saya asyik chat saya dan kalau saya pos story dekat fb atau whatsap terus dia akan reply dan kami pun memanjang lah chat

Asalamualaikum admin dan warga krt, mohon admin hide kan profil saya. Saya seorang isteri yang sudah 2 tahun berumah tangga, suami saya baik Alhamdulillah. Nafkah zahir batin semua cukup, nak makan apa, nak jalan pergi mana, semua suami tunaikan, juga dikurnikan sepasang anak kembar yang sangat comel dan pintar. Suami saya ni duda tidak ada…

Isu Keluarga

Kisahnya di sepanjang perkenalan kami dia sangat baik dan sabar orangnya sampaikan rasa bersalah saya hingga saya menceritakan kisah silam saya dan redha jika dia menolak saya

Hi admin. Sy terpanggil dengan luahan seorang isteri mengenai dia tak dapat maafkan kisah silam suami dia. Bagi pendapat saya, masing2 ade kisah silam masing2 termasuklah saya sendiri sebagai seorang isteri. Saya pernah melahirkan anak luar nik4h tanpa pengetahuan keluarga. Saya diani4y4 sendiri oleh kenalan socmed saya dan akhirnya dia larikan diri. Sejak dari tu…

Isu Keluarga

Masalahnya saye dah nyatakan isi hati bahawa saye dah taknak perkhawinan kami tapi die buat saye macam tunggol min

salam admin tlg hide profile saye ye. Saye dan isteri dah kahwin lebih 6 taon. Takde rezeki tuhan tak kurnia kan anak. bertahun je berdua. Hubungan Kitaorg memang hari hari panas. sangat panas. isteri saye selalu derh4k4. sejak ahwal kahwen lagi memang dah kena hamun min. Lame kelamaan dah biase die tinggi suara.. m4ki hamun…

Isu Keluarga

Akibat suami terlalu busy saya sangat sunyi menyebabkan saya download satu applications yang ada people nearby

admin tolong up cerita saya. Saya nak tanya pendapat orng ramai. tanya kawan2 semua tak dapat bagi jawapan. Assalamualaikum warga KRT. saya seorang isteri kepada suami yang mempunyai title. suami saya seorang yang baik hati, nafkah zahir memang dia tak pernah lepas maka, minum, pakai, rumah, kenderaan semua cik somi sediakan. Tapi suami saya terlalu…

Isu Keluarga

Kisahnya disini bermula bila mana saya jadi ibu yang teruk dengan anak2 terutamanya dengan anak no 1 saya selalu marah dan selalu pkvl

Salam krt. tolong hide saya pakai fb kawan.saya ada anak 2 org. lelaki 8tahun dan perempuan 7 tahun. dulu masa mengandung anak pertama suami saya ada affair dengan sepupu dia. family husband pula bila benda tu terbongkar bukan nak support saya. satu family sebelah husband takde satu orang pun di side saya. mungkin sebab darjat…

Isu Keluarga

Kisahnya masa first time tido dengan laki aku lepas kawin tiba2 tengah malam muka aku basah wei air liur b4si meleleh atas muka basah sekali dengan rambut aku basah

salam.. mohon nak mintak pandangan tau.. jgn kecam ya.. mcmni aku baru 2 taun kawin kami bahagia alhamdulillah.. tp ada 1 masalah yg buat aku stress tiap hari. laki aku kuat ngenc€s tau. tiap hari katil b4u bvsvk sgt bila bangun pagi. aku dh fikir solution iaitu suruh dia pakai mask time tido yang jenis…